header image

Csapatunk

Aqua System > Csapatunk

Az Aqua System Service Kft. 38 éve áll a lakosság és cégek szolgálatában, épületgépészeti kivitelezésre szakosodott, 100%-ban magyar családi tulajdonban van. Székhelyünk Érden található.

Épületgépészeti rendszerek területén komplett szolgáltatással állunk megbízóink rendelkezésére. Mit jelent az épületgépészet? Víz-, gáz-, fűtésszerelési munkálatokat leginkább, s  az elmúlt években a környezettudatosság alternatív energiát hasznosító rendszerek (hőszivattyús rendszerek, faelgázosító rendszerek, napkollektoros melegvíz-termelő és fűtésrásegítő rendszerek) irányába is elvezetett minket. 2008 óta a Francia Sofath  hőszivattyúk forgalmazásával és teljes körű kivitelezésével, szervizelésével is foglalkozunk. A Sofath jelenleg Franciaország geotermikus fűtési rendszer piacának legismertebb résztvevője. Megalapítása óta folyamatos innováció jellemzi a céget.

  • Szolgáltatásaink között megtalálják a központi porszívó rendszerek tervezését és korszerű technológiával történő kivitelezését is.
  • Valamint végzünk épületgépészeti átalánydíjas javítási és karbantartási munkákat is.
  • A javítási és karbantartási munkákon belül végezzük csatornahálózatok kamerás vizsgálatát, szükség esetén dugulás elhárítást, külön erre a feladatra felkészített szakemberekkel, 0-24 órás ügyelettel, és a Viessmann gázkazánok beüzemelési és javítási-karbantartási munkáit.
  • 2003 óta foglalkozunk irodák, üzletek, családi házak, lakások lakberendezési tervezésével, kivitelezésével is.

Referenciáink között családi házas, közületi, ill. nagyberuházási projektek is megtalálhatóak egyaránt. Kérje árajánlatunkat.